fbpx

Ilgaamžiškumas

Mūsų ilgaamžiškumo centre konsultuoja medicinos gydytojai, kurie specializuojasi ilgaamžiškumo ir ligų prevencijos srityse. Gydytojai dirba komandoje su ilgaamžiškumo centro vadove biochemijos mokslų daktare Indre Aleknavičiene.

BAK Ilgaamžiškumo centre pirmo susitikimo su gydytoju metu išsamiai įvertiname Jūsų savijautą, turimas sveikatos problemas ir lūkesčius. Pagal tai sudarome diagnostikos planą ir atliekame visapusišką sveikatos būklės vertinimą. 

Diagnostika apima kraujo, genetinius ir funkcinius tyrimus, kurie padeda nustatyti svarbiausius sutrikimus ir organizmo deficitus esančius šiuo metu, bei leidžia prognozuoti galimas sveikatos problemas ateityje. 

Pirmiausia sprendžiame jau esamas pagrindinių organizmo sistemų problemas ir deficitus, o remiantis papildomų tyrimų rezultatais, sudarome aktyvų prevencijos planą, tam kad būtų sumažinta tikimybė susidurti su sveikatos problemomis ateityje.

Esant būtinybei paskiriame detalius funkcinius ištyrimus. Kadangi klinikoje turime visų sričių gydytojus profesionalus, pagal poreikį paskiriame konsultacijas pas konkrečių sričių specialistus.

Papildomai, pagal paciento poreikius atliekame prognostinius genetinius tyrimus galimų sveikatos sutrikimų rizikos įvertinimui ir pagal tai sudarome prevencines programas, kurios leidžia nutolinti arba išvengti galimų susirgimų ateityje.

Ilgaamžiškumo centro paslaugos
Paslaugos pavadinimas
Kaina, €
Pirminė gydytojo konsultacija
120,00
Išplėstinė gydytojo konsultacija (atliktų tyrimų aptarimas)
120,00
Pakartotinė gydytojo konsultacija (be tyrimų aptarimo)
80,00
Mokslų daktaro konsultacija (Dr. Aleknavičienė Indrė)
120,00
Konsultacija po genetinio ištyrimo
120,00
Pirminis ištyrimas (pilnas diagnostinių tyrimų paketas)
549,00
Ilgaamžiškumo programa (pilnas diagnostinis tyrimų paketas ir išplėstinės gydytojo konsultacijos) *
669,00
Genetiniai tyrimai **
nuo
320,00
Funkciniai tyrimai
nuo
400,00
Intraveninės terapijos ***
nuo
90,00


* į paketo kainą įtrauktos ir dvi išplėstinės gydytojo konsultacijos, kurių metu detaliai aptariame Jūsų lūkesčius ir dabartinę sveikatos būklę, o sulaukę tyrimų atsakymų išsamiai juos paaiškiname ir sudėliojame konkretų veiksmų planą.

** prognostiniai genetiniai tyrimai padeda įvertinti rizikas susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, įvairių tipų vėžiu bei 2 tipo diabetu. Tyrimai atskleidžia genetinius polinkius, kurių įprasti metodai gali neparodyti, suteikdama galimybę imtis prevencinių priemonių daug anksčiau. Rezultatai leidžia sudaryti individualizuotus prevencijos planus, siekiant sumažinti ligų riziką.

*** po išsamių tyrimų ir gyd. konsultacijos tikslinės terapijos parenkamos individualiai

Gydytojai

Registracija vizitui